Dierenkliniek Lieshout

Visite aan huis van een van onze dierenartsen

Een derde service, waarbij we naar u toe komen, is de “visite” van een van onze dierenartsen. Daarbij komt de dierenarts bij u thuis voor onderzoek en behandeling van uw huisdier.

Realiseert u zich goed dat we bij u thuis niet de mogelijkheden van onderzoek en behandeling hebben zoals we die in de dierenkliniek zelf hebben. Dit beperkt het onderzoek en de behandeling natuurlijk.

Wat we merken is dat veel klanten “de visite van een dierenarts aan huis” als bijzonder prettig ervaren in het geval van euthanasie van een dier. Meestal zijn dieren in die situatie thuis veel rustiger dan in de praktijk. Vooral als u uw dier een tot anderhalf uur voor de euthanasie enkele slaaptabletjes geeft (af te halen bij de kliniek), dan verloopt deze laatste dienst voor uw huisdier uitermate diervriendelijk. Vooral honden hebben dan nauwelijks of niets in de gaten.

Voor meer informatie staan wij u graag te woord! U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0499 – 42 33 89 of e-mailadres info@dierenklinieklieshout.nl.