Dit is een goed moment om te controleren of de registratie van uw dier nog actueel is. Vaak wordt er niet aan gedacht om aan de databank een telefoonnummer- of adreswijziging door te geven. Ook denken veel mensen dat de fokker van hun puppy de registratie van het chipnummer in orde zal maken. Dit is niet zo, de fokker meldt alleen het nummer af, waarna de nieuwe eigenaar het chipnummer zelf op zijn naam moet registreren. Heel jammer, want bij het vermist raken van een dier heeft de vinder niets aan een chipnummer zonder de daaraan gekoppelde juiste gegevens van de eigenaar. Op www.chipnummer.nl kunt u controleren of de registratie (nog) klopt.

In juni registeren wij op verzoek het chipnummer van uw huisdier met 50% korting. Dit kost normaal €12,50. Voor meer informatie mag u ons mailen of bellen.

We willen met een speciale actie kattenbezitters de kans bieden om hun kat voordelig te laten chippen. Voor honden is het al verplicht, maar voor katten is het ook heel verstandig. Dat geldt voor kittens, maar zeker ook voor oudere katten. Een kat vindt meestal de weg naar huis wel weer terug, maar lang niet altijd. Soms schrikt het dier ergens van, komt onbedoeld in een vreemd deel van zijn dorp of stad terecht en gaat zwerven. Als hij geluk heeft vangt de dierenambulance hem op, maar zonder chipnummer is het vinden van de eigenaar heel moeilijk. Ook bestaat de kans dat hij wordt aangereden en langs de kant van de weg wordt gevonden. De gemeente haalt deze dieren op, maar als hij niet gechipt is blijft de eigenaar in onzekerheid achter over wat er met zijn huisdier is gebeurd. Zelfs katten die nooit buiten komen of alleen in eigen tuin, kunnen in een onbewaakt moment ontglippen. Sluit je ogen niet voor de risico’s en laat ook je kat chippen en registreren.

In juni 2023 bieden wij het chippen en registeren van poezen aan met 25% korting.

Bel voor een afspraak 0499423389.

Bericht delen / printen / opslaan