Beste klant, beste dierenvriend,

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Middels deze brief deel ik u mede dat ik, na ruim 25 jaar altijd paraat te hebben gestaan, per 1 maart a.s. ga stoppen bij Dierenkliniek Lieshout.

Ik ben trots op onze dierenkliniek zoals die nu is: bestaand uit een kundig team van vier dierenartsen en vier paraveterinairen en uitgerust met bijna alle denkbare apparatuur om uw dier optimaal te behandelen. Het elke dag een beetje beter doen; dat houden we steeds voor ogen. Het vleit me dan ook, dat zoveel fijne klanten de weg naar onze dierenkliniek weten te vinden, sommige zelfs van ver.

Het huidige team staat te popelen om het stokje over te nemen. Dierenkliniek Lieshout is sinds drie jaar onderdeel van Evidensia, een keten van dierenklinieken en dierenziekenhuizen. Deze dierenziekenhuizen hebben specialisten in dienst en doen in de weekenden, ’s avonds en ’s nachts dienst voor de klinieken. Dierenziekenhuis Geldrop doet dit sinds 1 januari 2021 voor ons. Een nieuw tijdperk (samen beter) waarin de kwaliteit van de diergeneeskunde alleen maar zal toenemen.

Het was een groot feest, nooit een saaie dag en ik wil u dan ook hartelijk bedanken voor uw vertrouwen en de prettige samenwerking al die jaren. Helaas staat de huidige corona pandemie een groots afscheid niet toe. Sommige klanten hebben me gevraagd waar ze me blij mee kunnen maken. Dat is met maar één ding: een donatie aan een van de twee onderstaande tehuizen voor geestelijk en lichamelijk gehandicapten mensen. Ik heb ontzettend veel respect en bewondering voor het werk dat de mensen daar verrichten en ze kunnen uw donatie goed gebruiken. Maar voel het aub niet als een verplichting.

Dienstencentrum Sint ODA in Pelt België BE 46 3350 0389 8436
www.sintoda.nl
en Stichting Welzijn Zonhove in Son NL 38 RABO 0148 2573 72
www.zonhove.nl
Onder vermelding van afscheid Wil Jansen.

Ik wens u en uw (huis)dier(en) het allerbeste en wellicht nog tot ziens.

Wil Jansen

Met vriendelijke groet
Wil Jansen
Dierenarts

Bericht delen / printen / opslaan