Kiest u ervoor om kat niet te laten vaccineren?

Maar wilt u wel graag de gezondheidstoestand van uw huisdier bewaken?
Misschien is een periodieke gezondheidscheck dan iets voor u.

Wanneer u ervoor kiest om niet te vaccineren komt u alleen met uw huisdier bij de dierenarts wanneer hij/zij ziek is of als er klachten zijn. Wij bieden in de maand mei een algemene gezondheidscheck voor katten aan tegen een gereduceerd tarief. Tijdens deze check wordt uw dier volledig nagekeken. Op deze manier kunnen problemen vroegtijdig worden opgespoord. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het treffen van een hartruis, ontstoken oren of een slecht gebit. Deze problemen kunnen in een vroeg stadium nog vrij onschuldig zijn en eenvoudig te behandelen. Ook zien we katten na een bepaalde leeftijd regelmatig kampen met mobiliteitsklachten. De eigenaar heeft hier meestal geen erg in of wijdt het aan de leeftijd als de poes bijvoorbeeld minder actief is. Om een duidelijker beeld te krijgen van de lichamelijke conditie van uw dier kunt u bijgevoegde vragenlijst invullen. Neem de ingevulde lijst mee als u een afspraak heeft gemaakt. De dierenarts kan deze met u bespreken en eventuele vragen beantwoorden.

Wij bieden deze gezondheidscheck aan voor €32,65 in plaats van de normale consultkosten van €45,85. Als er in overleg met u gekozen wordt voor aanvullend onderzoek zoals röntgenfoto’s of bloedonderzoek komen deze kosten er nog apart bij.

Heeft u nog vragen, neem dan maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 17 uur telefonisch contact op met de praktijk: 0499-423389. Een afspraak maken kan via onze website.