Dierenkliniek Lieshout

Sinds 2006 ISO-Gecertificeerd

Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze organisatie omdat we geloven dat het leveren van kwalitatief goed werk alleen kan in een goed georganiseerde organisatie.

In 1995, bij onze start, waren we meteen GVP-gecertificeerd. Door gedurende de tijd steeds onze kwaliteit te verbeteren, hebben we op 6 mei 2008 het ISO 9001:2000 certificaat bereikt. Voor zover wij weten als eerste gemengde dierenkliniek in Nederland.

NEN ISO 9001:2008 Certificaat

Wij hechten veel waarde aan dit certificaat en zien het als een garantie naar onze klanten dat de zaken in Dierenkliniek Lieshout goed georganiseerd zijn. Hierop wordt onze praktijk 2 keer per jaar gecontroleerd.

Een keer door Nedcon: dit bedrijf begeleidt ons in onderhoud en verbetering van de kwaliteit van onze organisatie. En een keer door SGS: dit is de organisatie die het ISO 9001:2000 certificaat aan ons uitreikte. Inmiddels is dit certificaat ISO 9001:2008 geworden.

Controle op kwaliteit

In beide controles wordt beoordeeld of onze werkzaamheden in de afgelopen periode uitgevoerd zijn volgens de geldende kwaliteitsprocedures. Van de uitgevoerde werkzaamheden worden registraties bijgehouden.

Op 26 januari 2014 is er door de SGS een grote controle in de praktijk uitgevoerd. We zijn er trots op te kunnen melden dat er geen op- en aanmerkingen waren. Daar werken we dan ook hard voor en het certificaat is voor de derde keer weer voor 3 jaar geldig.