Dierenkliniek Lieshout

Dierenkliniek Lieshout

Dierenkliniek Lieshout is in 1995 opgericht en gelegen aan de rand van dit landelijke dorp.

Wij beschikken over uitstekende behandelingsfaciliteiten voor uw huisdier en ook de weidedieren in en rondom Laarbeek mogen wij tot ons patiëntenbestand rekenen. Onze praktijk is, voor zover wij weten als eerste gemengde dierenkliniek, ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Medewerkers

De praktijk groeit gestaag en op een gezonde manier: het huidige team bestaat uit twee dierenartsen en vier gediplomeerde dierenartsassistentes (paraveterinairen).

Er zijn bovendien permanent twee stageplaatsen voor leerlingen van het Commanderij College in Gemert en De Groene Campus in Helmond. Wij zorgen voor een vakkundige begeleiding en zijn een door het AEQUOR erkend leerbedrijf. Zowel van Hogeschool HAS Den Bosch als van de faculteit Diergeneeskunde Utrecht komen er regelmatig studenten voor hun afstudeeropdracht of het uitvoeren van een onderzoek.

Kwaliteit

Het leveren van hoogstaande eerstelijns diergeneeskundige hulp, klantgerichtheid en het constant verbeteren van de kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Al sinds de start besteden wij veel zorg aan deze kwaliteitsverbetering. Dit doen we door het perfectioneren van onze organisatie door permanente bijscholing en verbetering en uitbreiding van de uitrusting. U zult dan ook alle voorzieningen aantreffen die u in een moderne gezelschapsdierenpraktijk mag verwachten.

Wij staan altijd open voor uw suggesties om onze dienstverlening op een nog hoger niveau te brengen en willen de oplossing bieden die het beste bij de situatie van de klant past. Maak dus gerust uw wensen kenbaar!

Operaties

Wij hebben de beschikking over uitstekende operatiefaciliteiten, waardoor wij in staat zijn diverse speciale ingrepen uit te voeren. Meer informatie hierover vindt u onder de knop “Operaties” of vraag het aan een van de assistentes.

Werkwijze

Bij de behandeling van gezondheidsproblemen van uw huisdier werken wij zoveel mogelijk protocollair. Dat wil zeggen dat we volgens vaste, op papier uitgewerkte, stappenplannen werken die steeds genuanceerder worden; niet alleen op grond van onze eigen ervaringen en inzichten, maar ook door kennis opgedaan door bijscholing. Deze benadering geeft u als klant meer duidelijkheid over waar wij mee bezig zijn en het verhoogt de kans op succesvolle genezing bij hardnekkige slepende gezondheidsproblemen (zoals chronische huidklachten bij honden).
Indien nodig maken wij ook gebruik van orthomoleculaire diergeneesmiddelen en homeopathie.

Verzekering

Wij attenderen u verder op de mogelijkheid om dierziektekosten, die soms behoorlijk kunnen oplopen, te verzekeren. Onze assistentes informeren u er graag over.

Informatie

Is uw interesse gewekt, wilt u meer informatie of gewoon vrijblijvend een indruk opdoen? Loop gerust een keer binnen: u bent van harte welkom!

Tot ziens in Dierenkliniek Lieshout!