Welkom bij Dierenkliniek Lieshout, al ruim 25 jaar

Kwaliteit leveren, elke dag. Al ruim 25 jaar zijn we elke dag bezig om de kwaliteit steeds naar een hoger niveau te tillen, zodat we u met een gerust hart in onze kliniek mogen verwelkomen. Of u nu komt met de hond, konijn, kat of hamster, wij nemen alles even serieus en besteden evenveel zorg aan elk dier en aan elk probleem.

Kwaliteit betekent in onze ogen zorg besteden aan de communicatie met u. Zodat we precies weten wat uw probleem is en hoe u dit het liefste wilt hebben gelost. Maar ook door middel van een goede website en tv-presentatie in de wachtkamer.

Kwaliteit betekent in onze ogen zorg besteden aan een goede organisatie van onze kliniek. Werken met protocollen die we met kennis, opgedaan uit literatuur, opleidingen en ervaring, steeds verbeteren.

Kwaliteit betekent in onze ogen investeren in goede apparatuur en materialen. Een goede tandheelkundige unit, digitale röntgen van HES, echoapparatuur van Excaote, endoscopie van Karl Storz. Allemaal apparatuur van topkwaliteit.

Kwaliteit betekent in onze ogen permanente bijscholing van iedereen in ons team. Om bij te blijven maar ook om nieuwe vaardigheden en kennis eigen te maken.

Naast kwaliteit van ons werk is service heel belangrijk. Onze haal- en brengservice bijvoorbeeld. Bent u zelf niet in de gelegenheid met uw dier te komen, dan halen wij uw dier bij u thuis op en brengen het na behandeling weer terug.

Naast kwaliteit en service is de gedrevenheid van alle leden van ons team de kurk waarop we drijven. Stuk voor stuk zijn wij fanatieke vakmensen.

Door de gedrevenheid van onze mensen en doordat we altijd zorg besteden aan bovengenoemde dingen, al ruim 25 jaar, kan ik met een gerust hart zeggen: welkom bij Dierenkliniek Lieshout. Wij helpen u graag en goed.

Team Dierenkliniek Lieshout

Onze vijf gemeenschappelijke vertrekpunten

1

Aandacht geven en zorg besteden met respect voor mens en dier

2

Vakinhoudelijk goed

3

Wij geven opties en denken mee

4

Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen

5

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties